BARTECH SLOVAKIA

Nákup techniky, alebo prenájom?

Už ste si niekedy položili túto otázku? A skúsili si na ňu odpovedať? Spočítať si, kedy sa mi to vyplatí a kedy nie? Možno ste si jednoducho povedali, veď nepoznám nikoho, kto by  také služby ponúkal a tým je to vyriešené. Pokúsme sa nájsť odpovede na tieto otázky spolu.

Kedy je teda výhodnejší prenájom a aké sú jeho výhody?

Na prenájom

Na prenájom

Prenájom sa vyplatí, ak potrebujete vykonať inventúru 1-4 x ročne a počas roka by vám technika zbytočne ležala v šuplíku nevyužitá.

Prenájom ďalších PDA sa oplatí aj zákazníkom, ktorí už používajú vo svojich skladoch PDA aj s programom Mobilný skladník, no potrebujú na inventúru posilniť inventúrny tím, aby bola inventúra čím skôr dokončená.

Prenájom sa určite vyplatí, ak bude vaše zariadenie dlhší čas na oprave a potrebujete náhradné, lebo sa vám kvôli tomu zníži produktivita výroby.

Prenájom sa vyplatí aj vtedy, ak potrebujete otestovať konkrétne zariadenie, či SW aplikáciu v reálnej prevádzke a chcete sa správne rozhodnúť ešte pred samotným nákupom.

A budete mať terminál, ktorý nám vyhovuje? Aj so softvérom?

Túto službu naša firma ponúka už vyše 2 rokov. V súčasnosti Vám môžeme ponúknuť na prenájom viac než 15 ks terminálov. Najväčšie zastúpenie majú modely od spoločnosti UNITECH, no máme aj PDA DATALOGIC, HONEYWELL a MOTOROLA. Spolu s PDA ponúkame na prenájom aj SW aplikácie na inventúry v skladoch, obchodoch, alebo inventúru majetku. Skrátka Vám môžeme ponúknuť kompletný produkt aj s nevyhnutným zaškolením obsluhy.

Aj keď máme k dispozícii viac než 15 ks PDA, býva obdobie, kedy sú všetky prenajaté. Zvyčajne to býva v období inventúr. Pravidelní zákazníci si však zvykli, že ak chcú mať v požadovanom termíne techniku pripravenú k prenájmu, tak si ju u nás s dostatočným časovým predstihom objednajú. Zatiaľ sa nestalo, že by sme sa nevedeli dohodnúť a zákazníci si takúto službu pochvaľujú.

A čo ide najviac na odbyt?

Napr. inventúra skladu s jednoduchou inventúrnou aplikáciou IVO, ktorá nevyžaduje vstupné číselníky a môžete ju okamžite použiť. Alebo inventúra skladu s využitím aplikácie Mobilný skladník, ktorú bežne využívajú naši stávajúci zákazníci.

A čo vy, už ste sa rozhodli?

Vyžiadajte si cenovú ponuku na PDA terminály aj SW aplikácie a vyskúšajte platený prenájom ako jednu z našich dostupných služieb pre každého z Vás. Napíšte nám na adresu prenajom@bartech.sk

 

Autor: Miroslav Rampala
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software