BARTECH SLOVAKIA

Inventúra majetku

Inventúra

Inventúra

Inventúry majetku sú strašiakom vo všetkých organizáciach. To najmä pre dodatočné dohľadávanie premiestneného majetku, overenie nového umiestnenia a pod. Najmä veľké organizácie sa na inventúry pripravujú už 3 mesiace vopred, aby všetko prebehlo ako má a bez zbytočných prieťahov. Zosúladiť časový plán pre niekoľko inventurných skupín a tlač podkladov pre tieto skupiny zaberie veľa času. A ako túto časovú náročnosť znížiť?

Jednoducho začať využívať naše nadstavbové riešenie pre inventarizáciu majetku HIM. Program pre inventarizáciu majetku naša spoločnosť dodáva už veľa rokov, ale teraz máme pre Vás program novej generácie.

V čom sa odlíšuje od svojho predchôdcu?

Najmä v možnosti pracovať okrem štítkov s čiarovými kódmi, ktoré sa na označovanie majetku používajú už veľa rokov, aj s modernými RFID tagmi. Program dostal navyše moderné užívateľské rozhranie a k jeho ovládaniu nie je treba ceruzky. Všetky ovládacie prvky sú dostatočne veľké,  takže pre jeho ovládanie potrebujete iba svoje prsty. Koncepcia ovládania vychádza z populárnej aplikácie Mobilný skladník, ktorú naša spoločnosť vyvíja už vyše 10 rokov, a za tú dobu sa stala jedničkou na trhu pomedzi aplikáciami tohto typu.

Ďalšou devízou tohoto programu je otvorené komunikačné rozhranie, ktoré ponúka možnosť pripojiť tento SW k akémukoľvek nadriadenému ERP systému. Samozrejmosťou je tiež podpora pre tlačiarne štítkov, vďaka ktorej môžte tlačiť štítky, či RFID tagy, na označenie majetku priamo z tejto aplikácie.

Ceny terminálov i SW sú nastavné tak, aby sa Vám investícia vrátila najneskôr do dvoch rokov využívania tohto systému. Pre tých, ktorí nechcú investovať do PDA terminálov, ktoré využijú „iba 1x za rok“ ponúkame aj prenájom celého riešenia.

Podrobnosti o tomto riešení nájdete aj na http://mobilneriesenia.sk/inventura-majetku-him/.

Informujte sa u našich obchodných zástupcov a rezervujte si termíny pre vykonanie inventúr vo vašej firme.

Hlavná obrazovkaHIM_Detail

Autor: Pavel Loprais
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti