BARTECH SLOVAKIA

SW BarTender ocenený odborníkmi

TOP10

Ocenenie TOP10

TopTenREVIEWS, velmi známa webová stránka, ktorá sa venuje nezávislým recenziám  rôznych výrobkov, formálne vymenovala BarTender  ako najlepší profesionálny softvér pre tvorbu čiarového kódu na svete!

Ako prebiehalo testovanie

V TopTenREVIEWS nainštalovali a porovnávali 10 konkurenčných softvérových balíkov. Analyzovali 43 rôznych funkcií a možností v každom balení. Po vykonaní všetkých testov dali BarTenderu ich „Zlatú nálepku“  ako ocenenie najlepšieho produktu z testovaného výberu. V zdôvodnení uviedli mimo iné:

BarTender Professional je najlepší SW  pre tvorbu čiarového kódu s užívateľsky prívetivým, jednoduchým rozhraním. Disponuje bohatými funkciami, ktoré vám pomôžu navrhnúť a vytvárať profesionálne štítky s čiarovými kódmi. BarTender Professional vystúpal na vrchol najmä preto, že jeho moderné rozhrania a nástroje pomáhajú zvyšovať efektivitu a produktivitu vašej práce. Ide o kompletný balík s ktorým je možné nielen navrhovať, ale v ktorom je navrhovanie QR kódov či RFID tagov zábavou.

My len dodávame, že tento skvelý program je taktiež certifikovaný spoločnosťou Microsoft ako kompatibilný s Windows 8, Ako ideálne riešenie pre potlač ho odporúčajú i spoločnosti SAP, GS1 ši Oracle.

Prehľad certifikátov

BarTender_Certifikace

Certifikáty SW BarTender

Autor: Pavel Loprais
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware