BARTECH SLOVAKIA

Inventúra ľahko a efektívne

Nepoznám zákazníka, ktorý by sa tešil na nadchádzajúcu inventúru. Táto povinnosť je stále pokladaná za veľmi časovo náročnú a neproduktívnu činnosť. Pritom pravidelná inventúra nám pomáha behom roka odhaliť rôzne nezrovnalosti a včasné odhalenie nezrovnalostí nám pritom usporí kopu peňazí.

Ako na to, aby sa inventúra stala „zábavnou“ a pritom sme ju vykonali jednoducho a efektívne ?

IVOscreen1

Obrazovka IVO

Napríklad s použitím nášho univerzálneho riešenia IVO. Jedná sa v podstate o prenosnú pamäťovú čítačku čiarového kódu tzv. PDA terminál s programom inventúry tovaru. Nakoľko netreba z informačného systému exportovať žiadne číselníky, nasadenie tohto riešenia je veľmi rýchle. Program umožňuje evidovať číslo inventúry, pozíciu tovaru v sklade (ak je treba), kód tovaru a množstvo. Kód tovaru sa načítava cez čiarový kód, čo je efektívnejšie a presnejšie, alebo je možné ho vložiť cez zabudovanú numerickú klávesnicu PDA.

Program dokáže pracovať v režime zadávania množstva ručne, alebo automaticky – každé načítanie kódu urobí prírastok +1. Tento spôsob je vhodný napr. u predajcov textilu či obuvi. Pracovník len číta kód na tovare a program IVO všetko pekne zráta za každú položku. Výsledkom
je potom súbor v TXT či XML formáte, ktorý jednoducho importujete do informačného systému. Radi vám poradíme ako na to, alebo sa spojíme s vašim dodávateľom informačného systému a spoločne import doriešime. V súčasnosti sú IVO dáta priamo podporované v IS ABRA a PROLUC. Dokončujeme MONEY S3/4/5.

Viacej informácií o produkte získáte na tomto odkaze: http://mobilneriesenia.sk/ivo-inventura-v-obchode/

Celé riešenie je možné zakúpiť ako komplet t.j. HW+SW. Ponúkame aj prenájom riešenia na požadovaný počet dní. V obidvoch prípadoch vám veľmi jednoducho a efektívne dokážeme vyriešiť problém s inventúrou tovaru vo vašej prevádzke.

Pre ďalšie informácie kontaktujte naše obchodné oddelenie obchod@bartech.sk alebo nás kontaktujte na tel. čísle 034 668 5634.

Načo robiť veci zložito a neefektívne, keď to ide aj jednoduchšie?
My vieme ako na to a Vy sa o tom môžete teraz tiež presvedčiť.

Autor: Pavel Loprais
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti