BARTECH SLOVAKIA

Spotrebný materiál pre TT tlačiarne

Rozšírenie skladových zásob

Ako distribútor TT tlačiarní zaisťujeme pre našich zákazníkov samozrejme aj dodávky spotrebného materiálu – farbiaciach pások a etikiet.
Nakoľko od kvality dodávaného spotrebného materiálu odvisí aj životnosť tlačových hláv, nami dodávaný spotrebný materiál pravidelne testujeme, čo našim zákazníkom minimalizuje četnosť potrebných servisných zásahov a nákladov na tlač.

Nami dodávané tlačiarne DATAMAX a SOURCE TECHNOLOGIES vyžadujú farbiace pásky s vnútorným návinom – IN, a preto sme mávali skladom najmä širokú škálu rozmerov a rôznych kvalít iba v tomto návine. Ale v súčasnosti sme predovšetkým na základe poptávky od našich zákazníkov rozšírili sortiment farbiacich pások do termotransférových tlačiarní aj o najčastejšie používané rozmery farbiacich pások v návine OUT.

Skladom tak teraz máme štandardne najbežnejšie používané voskové farbiace pásky pre potlač papierových etikiet v návine OUT do tlačiarní ZEBRA, INTERMEC a mnoho iných. Samozrejme, vieme pre zákazníkov zabezpečiť i špeciálne farbiace pásky pre potlač lakovaných a plastových etikiet i textilných pások.

V prípade, že v našom Internetovom katalógu nenájdete vhodnú farbiacu pásku do Vašej tlačiarne, obráťte sa na odbyt@bartech.sk alebo nás kontaktujte telefonicky na čísle 034 668 5634, kde Vám radi poradíme. Sme schopní dodať farbiace pásky do väčšiny termostransférových tlačiarní na našom trhu.

Rovnako aj v dodávkach etikiet vieme ponúknuť vhodný materiál v kombináci s rôznymi lepidlami tak, aby sme splnili vaše náročné požiadavky.

V tomto roku sme riešili problém s odlepovaním etikiet z drevených paliet behom prepravy. Pri vysokých letných teplotách behom mesiacov Jún, Júl, drevené palety, ktoré boli označované termoetiketami, strácali svoju identitu, ktoré etiketa počas prepravy zabezpečovala len preto, že etiketa nevydržala vysoké teploty behom prepravy nákladnými autami a odlepila sa.

Na vyriešenie požiadavky zákazníka boli vytypované dva druhy termoetikiet s prevádzkovou teplotou až do 70 st. C. Po otestovaní priamo v praxi boli pôvodne dodávané etikety nahradené novými k maximálnej spokojnosti zákazníka.

Pokiaľ máte i Vy špeciálne požiadavky na etikety/lepenie na mastný povrch, odolnosť proti mrazu, bezpečnostné a pod./ obráťte sa na naše odbytové oddelenie, kde Vám radi poradíme a pomôžeme s výberom vhodného riešenia.

Pre viac informácií kontaktujte naše odbytové oddelenie e-mailom na odbyt@bartech.sk alebo na telefónnom čísle +421 34 668 56 34.

 

Autor: Pavel Loprais
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti