BARTECH SLOVAKIA

Prenosné tlačiarne Source Technologies

V minulom čísle sme vás informovali o zahájení predaja novej značky tlačiarní etikiet SourceTechnologies. Okrem výborný stolných tlačiarní modelového radu STp. ponúkame aj prenosné tlačiarničky rad STm., vhodné na označenie tovaru priamo na mieste uskladnenia.

Ideálnym modelom je STm.57, ktorý má šírku tlačeného štítku do 50mm, čo je ideálny rozmer z pohľadu množstva potrebných informácií na štítku ako aj ceny. Tlačiareň môže komunikovať cez BT alebo cez Wi-Fi, preto je ideálna v spojení s PDA terminálom. Môžete ju teda hneď nasadiť do skladu, ale aj všade tam, kde potrebujete označovať a následne sledovať cez čiarový kód čokoľvek od pohybu osôb, aut, balíkov po preceňovanie tovaru v obchode.

Tlačiarne STm.58 alebo STm.117 sú zasa vhodné pre tlač dokladov nakoľko pracujú s klasickým „účtenkovým“ formátom. Model STm.58 môže byť vybavený snímacou magnetickou štrbinou a potom ho využijete napr. ako platobný terminál. Obidva typy je možné využiť aj na evidenciu osôb, pri parkovaní aut apod.

Jednoduchá manipulácia, nízka hmotnosť, ergonomický design a vysoká odolnosť, BT alebo Wi-Fi pripojenie robia z tejto tlačiarne ideálneho pomocníka do každého počasia.

K tlačiarni STm.57 ponúkame vlastnú aplikáciu do PDA terminálu, ktorá slúži buď ako „kopírka“ čiarových kódov, alebo z číselníka tovarov v PDA môžete vytlačiť požadovaný štítok aj s názvom, cenou a ďaľšími informáciami.

Viac informácií o prenosných tlačiarniach SourceTechnologies nájdete tiež v našom e-katalógu alebo môžete kontaktovať obchodné oddelenie e-mailom obchod@bartech.sk alebo telefonicky na čísle +421 34 668 5633.

Autor: Pavel Loprais
SMART INDUSTRY & LOGISTICS INNOVATION DAY

Srdečne Vás pozývame na ďalší z našich workshopov, na ktorom budeme tentokrát prezentovať najnovšie trendy...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware