BARTECH SLOVAKIA

Používate v práci PDA terminál? A čo tak skúsiť tablet?

Vadí vám pri práci s bežným PDA terminálom menšia obrazovka? Potrebujete pre svoju prácu zobraziť na displeji viac užitočných informácií? Potom je priemyselný tablet pre vás vhodná voľba. Ideálny je pre prácu v logistike, na údržbe, pri zbere dát v teréne, alebo ako vozíkový terminál. Bežne predávané komerčné tablety nie su vhodné z dôvodu ich malej odolnosti. Doposiaľ sa dal na túto prácu použiť len odolný PDA terminál. Odteraz máme v ponuke aj priemyslené tablety.

Tento trend zaznamenali aj výrobcovia priemyslených PDA a tak sa tablety objavili aj vo výrobnom programe našich dodávateľov a to Motorola a Unitech. Práve posledný menovaný výrobca predstavil koncom júna novinku – odolný tablet TB100 s operačným systémom Android. Je postavený na 2-jadrovom 1GHz procesore, má 512 MB ROM a 1GB SDRAM.

Ak potrebujete zvýšiť kapacitu úložného miesta, stačí doplniť 16GB eMMC Flash. Kontrastný 7“ multi dotykový displej v odolnom prevedení Gorilla glass, operačná teplota od -20°C do 60°C, odolnosť voči pádu z 1,2 a krytie IP65 voči prachu a vode z neho robia ideálneho a bezkonkurenčného pomocníka všade tam, kde pre svoju prácu požadujete väčší displej. Samozrejmosťou je 5M pixelová kamera, wifi 802.11 b/g/n, BT 2.1 EDR, 3,75G modem, GPS, USB či mini HDMI port.

Pokiaľ to myslíte s prácou pomocou čiarových kódov vážne a chcete používať tablet TB100, potom odporúčame ako voliteľný doplnok BT snímač Unitech MS910. Jedná sa o odolný CCD snímač, umožňujúci na jedno nabitie prečítať až 5000 kódov rýchlosťou 240 snímkov/sekundu. Ľahučký, len 25g vážiaci snímač, má dosah 10m od tabletu. Dokáže pracovať v režime HID alebo SPP. Podporuje všetky bežne používané čiarové kódy. Dobíjanie je možné cez USB kábel, alebo napájací zdroj, ktoré sú súčasťou balenia.

Samozrejme je možné použiť aj ďalšie BT snímače z našej ponuky napr. MS840 BT alebo MS1202g BT.

Viac informácií nájdete v našom e-katalógu obchod.bartech.sk.

Autor: Pavel Loprais
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti