BARTECH SLOVAKIA

Novinky od firmy Honeywell AIDC

Voyager 1400g 2D snímač

Voyager 1400g

Voyager 1400g

Potrebujete snímač, ktorý vie snímať aj 2D kódy, ale zdajú sa Vám všetky profesionálne snímače príliš drahé? Spoločnosť Honeywell uvádza na trh skvelú novinku v podobe univerzálneho snímača Voyager 1400g, ktorý v sebe spája všesmerový snímač 1D a 2D kódov za rozumnú cenu.

Spoločnosti, ktoré potrebujú evidovať v označení výrobkov veľké množstvo dát uvažujú o využití 2D kódov (Datamatrix, QR kód,…). Tento moderný typ kódovania dát však sebou prináša nutnosť použiť snímač schopný dekódovať tento typ kódov, čo znamená zvýšené náklady na HW a nie každý chce túto investíciu podstúpiť.

Spoločnosť Honeywell na túto potrebu zareagovala vývojom nového snímača Voyager 1400g, ktorý v sebe spája všesmerový snímač 1D a 2D kódov za rozumnú cenu. Pomer cena – výkon sa stretli v ideálnom riešení, ktoré sebou naviac prináša vynikajúcu odolnosť voči pádu vďaka konštrukcii prebranej zo snímačov Voyager 1200g.

Honeywell – Apple pozitív

SL22 Captuvo

SL22 Captuvo

Používate moderné zariadenia od spoločnosti Apple? Potrebujete PDA terminál, ale nechcete investovať do drahých riešení? Využite novú nadstavbu Captuvo SL22 na iPod od spoločnosti Honeywell. Z vášho zariadenia sa rázom stane mobilný prenosný terminál so snímačom 1D aj 2D kódov s najnovšou technológiou snímania Adaptus 6.0.

Obrovský boom na komerčnom trhu v mobilných zariadeniach v čele s iPhonom od spoločnosti Apple vyvolal vlnu následných reakcií výrobcov príslušenstva k tomuto druhu zariadení. Od rôznych módnych doplnkov, cez praktické doplnky do auta, na šport, do interiéru až po občasné nezmyselné výrobky, ktoré sú len výkrikom do tmy niektorých výrobcov.

Na túto skutočnosť však zareagovali aj seriózne nadnárodné spoločnosti ako je Honeywell AIDC, ktorá vytvorila pre zariadenie iPod tzv. priemyselnú nádstavbu, ktorá spočíva vo vsadení iPod-u do obalu a rozšírení základných funkcií tohto zariadenia o mnoho ďalšieho.

Captuvo LS22, ako sa nádstavba nazýva, rozširuje funkciu iPod-u o tieto funkcie:

  • 2D Imager Adaptus 6.0 snímacia technológia
  • Voliteľne integrovaný snímač kariet s magnetickým pásikom
  • Kompatibilita s viac ako 650.000 aplikáciami v AppStore
  • Remote MasterMind
  • Zvyšuje celkovú odolnosť zariadenia

Pre viac informácií kontaktujte naše obchodné oddelenie na e-mailom obchod@bartech.sk alebo na telefónnom čísle +421 34 668 56 33

Autor: Pavel Loprais
Honeywell ScanPal EDA10A

Spoločnosť Honeywell prichádza na trh s novým tabletom ScanPal EDA10A. Tento tablet kombinuje vynikajúcu výkonnosť...

| Hardware
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Pracovná doba počas sviatkov

PRACOVNÁ DOBA POČAS SVIATKOV Piatok 22.12.   8:00 – 14:00 Streda 27.12. – Piatok 29.12.  8:00...

|
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti