BARTECH SLOVAKIA

Inventúry ľahko a rýchlo

IVOscreen1

Obrazovka IVO

Každá firma, ktorá má sklady, sa každoročne potýka s povinnosťou vykonať inventúry. Keď zaznie slovíčko „INVENTÚRA“ mnohým ľuďom sa naježia chlpy na rukách a vlasy vstávajú dupkom. Vykonanie manuálnej inventúry vyžaduje zvyčajne veĺa ľudských zdrojov. Na zakúpenie dátových terminálov a potrebného SW, ktorý by vykonanie inventúr i pri zníženom počte pracovníkov zrýchlil a zpresnil, však často nie sú finančné zdroje. Ako z kola von?

Zapožičajte si terminál i so SW od nás!
Vyvinuli sme software „Inventúra UNI“, ktorý nie je závislý na informačných systémoch a môže ho využiť teda každá menšia či väčšia firma s akýmkoľvek IS.

Napríklad spoločnosť Ruukki Slovakia využívajúca informačný systém SAP, ktorá vyrába kabíny pre zariadenia ako napr. vysokozdvižné vozíky, má veľké sklady súčiastok a častí na výrobu kabín. Do minulého roka to pre vedúcich pracovníkov i zamestnancov bola nočná mora. Veľa času, ľudí a napokon nepresné výsledky, kvôli ktorým sa niektoré časti inventúr museli opakovať..

IVOscreen3

Obrazovka IVO

Ponúkli sme im naše riešenie formou Outsourcingu potrebného HW a SW a od tohto roku pracovníci robia inventúru so zapožičanými terminálmi v skrátenom čase. Sklad je rozdelený do viacerých lokácií a regálov, ktoré sa v termináloch evidujú a výstupy sa dajú jednoducho spojiť a zapracovať do ich informačného systému. Týmto istým spôsobom pracujú na inventúre aj naši zákazníci v sfére predajní, kde potrebujú napríklad na predajni spraviť inventúru v regáloch. Po zrealizovaní inventúry je možné dáta spojiť do jedného inventárneho zoznamu a použiť ho ako podklad pre ďalšie inventúry, prípadne jednoducho dáta nahrať do akéhokoľvek informačného systému a spracovať ich priamo v ňom.

O možnosti zapožičania a podmienkach zápožičky sa môžete informovať u našich zástupcov, alebo si pozrite webové stránky MOBILNÉ RIEŠENIA, kde sa o tomto SW dočítate viacej.

Autor: Pavel Loprais
ZEBRA fixné skenery a VISION systémy

Výroba a logistika sa najmä v priemysle dnes výrazne mení a vyzerá inak ako pred niekoľkými rokmi....

| Hardware, Riešenia, Software
Spolupráca s firmou Pilulka.sk

Teší nás, že zariadenia z nášho portfólia pomáhajú aj v distribučnom centre  Pilulka.sk, a.s., ktorá...

| Hardware, Riešenia, Udalosti
SÚŤAŽ - BARTECH SLOVAKIA - 25 ROKOV STABILNEJ SPOLUPRÁCE

Spoločnosť BARTECH SLOVAKIA oslavuje 25 rokov a ponúka Vám šancu zažiť MS v Hokeji VIP...

| Akcie, Udalosti
Zebra MC94 - nová generácia

Zebra MC9400/MC9450 je ďalší model z ultra-odolnej série mobilných počítačov MC9000. Oproti predchádzajúcim modelom disponuje...

| Hardware